Натали Трифонова в ново амплоа Преглеждания: 2121

1
Оценете този post

Натали Трифонова очевидно не се задоволява единствено с ангажимента си на водеща на прогнозата за времето

Натали Трифонова изненада всички с тази новина. Много скоро тя ще блесне в ново амплоа. Красавицата очевидно не се задоволява с изявите си на водеща на прогнозата за времето и решила да опита и нещо по-различно.

Тя винаги успява да прикове вниманието на зрителите с безкрайно дългите си крака. Но този път красавицата ще смени сферата на изява и ще влезе в ролята на водеща на предаването „Геймър“.

 

Пети февруари е датата, на която ще стартира новото шоу на бТВ. То ще се излъчва от 17:00 часа. От името му става ясно, че то ще бъде посветено на теми от гейминг индустрията.

Разбира се, няма да липсват и изяви на експерти в бранша, както и демонстрации на най-актуалните игри. Натали Трифонова ще разисква заедно с гостите си и сериозни теми.

Слави Панайотов, който е по-известен като Слави от The Clashers, ще бъде гост в първото издание на предаване. В компанията на Натали Трифонова той ще коментира решението на Световната здравна организация да обяви пристрастяването към компютърните игри към списъка на заболяванията, пише show.blitz.bg

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. авто-мото казва

    застаряващата п.и.ч.к.а е като колата – принципно се нуждае от повече пари за поддръжка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.