Калин Врачански пак е ерген (Още разкрития) Преглеждания: 2835

Калин Врачански пак е ерген сн. Инстаграм
0
2.5/5 - (2 votes)

Годеницата на Калин Врачански го заряза

Калин Врачански май отново е в отбора на ергените. Актьорът бе хванат от фотографите на „Ретро“ да обикаля заведенията на столицата сам. Брадясал и дегизиран със слънчеви очила, секссимволът отново бе засечен на зимна разходка без последната си официална половинка Александра.

От лятото насам двамата с хубавицата не са се появявали никъде заедно. Двамата се събраха през 2019-та, а през 2020-та стана ясно, че дори са се сгодили.

Художничката носеше на ръката си нежен годежен пръстен и двамата уж се гласяха да минат под венчило, макар Врачански отдавна да е заявил, че не е страстен привърженик на брака.

Очевидно обаче отношенията между него и Александра не са цветя и рози и Калин пак безделничи, досущ като в ергенските си години, преди да се залюби с нея.

Калин Врачански пак е ерген сн. Инстаграм
Калин Врачански пак е ерген сн. Инстаграм

Кариерата му, досущ като личния живот, също е забоксувала. В момента постановките, които репетира, са на пауза, защото макар и ваксиниран, се разболял от Ковид-19 и цялата организация пропаднала. Актьорът прекарал вируса относително леко, по-зле му се отразявала липсата на ангажименти, предават от hotarena.net. Въпреки това той явно има заделени спестявания, защото все още не се е разделил със скъпото си спортно бяло ауди.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.