Излъга ли Адел че отменя концертите си в Лас Вегас заради Ковид-19? Преглеждания: 1113

Излъга ли Адел защо е отложила концертите си в Лас Вегас? сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Лъсна скандалната причина за отменените концерти на Адел в Лас Вегас

Лъсна скандалната причина за отменените концерти на Адел в Лас Вегас. Преди дни певицата съобщи, че няма да има шоу, защото голяма част от екипа й е заразен с Ковид-19.

В профила си в Инстаграм тя разказа, че извънредната ситуация не е позволила всички подробности около шоуто да бъдат изпипани докрай и се налага да прибегне до този извънреден ход.

Отлагане на концертите

„Мъчно ми е, но шоуто не е завършено. Положихме всички усилия, за да стане добре и да се състои навреме, но всичко бе съсипано заради забавяне на доставките (на оборудване) и коронавируса“, обяснява изпълнителката.

Извинение

Тя признава, че е много разстроена и се извинява на почитателите си. А в края на видеото не успява да сдържи емоциите си и започва да плаче.

Част от феновете й побързаха да я подкрепят, но други се разгневиха, че е реагирала твърде късно и те трудно ще бъдат компенсирани за направените разходи за самолетни билети и резервация на хотелски стаи.

В момента много от тях настояват не само билетите им да бъдат презаверени, но и да им бъдат компенсирани разходите за техните полети и хотели в Лас Вегас след нейното внезапно решение.

Скандали

Междувременно, позовавайки се на свои източници, „The Sun“ съобщи, че изненадващата отмяна на шоуто може да се дължи не на коронавируса, а на задкулисните скандали на Адел със сценографа Есмералда Девлин, по-известна като Ес. Отбелязва се, че певицата и Девлин, която работи над световното й турне през 2016-та годиан, не могат да се разберат за дизайна на сцената и декорите за последните концерти.

„Резултатът струваше милиони долари, но не удовлетвори Адел, и тя каза на Ес. Тя беше нервна, изпадна в паника, отчаяно искаше всичко да е перфектно“, казва източникът.

„Заради безкрайните промени, които се правеха, така и не стана ясно какво всъщност иска Адел. Макар че винаги е предпочитала да е сама на сцената, тя беше под известен натиск да измисли огромна феерия. Това наистина предизвика някои доста експлозивни спорове“, добавя друг.

Информация, че не коронавирусът е причина за отмяната на концерта, разпространи и TMZ. По данни на сайта, всички служителите на „Caesars Palace“, ангажирани с шоуто, са били здрави и готови събитието да се проведе.

Излъга ли Адел защо е отложила концертите си в Лас Вегас? сн. Инстаграм
Излъга ли Адел защо е отложила концертите си в Лас Вегас? сн. Инстаграм

И останали шокирани, когато научили, че концерти няма да има, предават от jenata.blitz.bg. Те също споделят, че британката била много взискателна и много неща, които видяла на сцената, не й допаднали.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.