Димитър Рачков се завръща в „Като две капки вода“ (Подробности)

Димитър Рачков се завръща в "Като две капки вода" сн. Инстаграм
0

Моню Монев и Руслав Мъйнов влизат в „Като две капки вода“

Димитър Рачков се завръща в „Като две капки вода“. Днес в „Здравей, България“ Маги Халваджиян съобщи и двама от участниците в десетия сезон на шоуто.

„От днес официално започваме да съобщаваме участниците. Ще ви кажа двама, а останалите постепенно ще ги обявяваме. В шоуто влиза един лекар – доцент Мазов от „Откраднат живот“ (говорим за актьора Моню Монев, познат на зрителите на NOVA от хитовия медицински сериал), а другото име е Руслан Мъйнов.

Този сезон решихме да има повече актьорско присъствие. През последните сезони наблегнахме на доста певци. Мисля, че е време да върнем „Капките“ там от където то започна. В началото бяха повече имитации и актьори.

Очаквам от актьорите истински превъплъщения и добри имитации. Те не могат да се мерят с певците по пеене, но не трябва да забравяме, че „Капките“ е шоу за имитации. Очаквам много да се забавляваме“, разкрива част от звездните участници продуцентът.

Маги съобщи и кои ще са водещите на новия сезон на „Като две капки вода“. „За десетия сезон много мислехме какво да направим като промяна и взехме решение, което вие чувате за първи път.

Рачков се връща в „Като две капки вода“ и ще бъде водещ заедно с Геро. „Забраненото шоу на Рачков“ се измества за септември месец, тъй като няма как той да води две предавания. Взехме решение за юбилейния сезон, Рачков, който е емблема на шоуто, да се завърне заедно с Геро.

Димитър Рачков се завръща в "Като две капки вода" сн. Инстаграм
Димитър Рачков се завръща в „Като две капки вода“ сн. Инстаграм

Това е позитивна новина, тъй като публиката си харесва водещите на „Капките“. Миналата година, той пропусна един сезон, когато стартира неговото предаване“, сподели още Халваджиян, пише nova.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.