Меган Маркъл подготвя собствено шоу (Подробности)

Меган Маркъл става водеща на собствено шоу? сн. YouTube
0

Меган Маркъл планира да се пробва като водеща на собствено токшоу

Меган Маркъл стартира собствено шоу. Херцогинята на Съсекс се отказа от актьорството, за да бъде с принц Хари, но по всичко личи, че тя не спира да търси бляскавата страна на живота.

Експертите са единодушни, че Меган Маркъл мечтае да получи световни признание. Тя вече е подписала многомилионни сделки с Netflix и Spotify. Сега херцогинята на Съсекс планира да се пробва като водеща и да стартира собствено токшоу.

Обрат

„Меган и Хари планират да стартират собствено токшоу. Всичко изглежда като голям обрат от тяхната благотворителна и нестопанска дейност към чисто развлекателен бизнес. Това предполага, че те искат да спечелят много повече пари“, казва кралският експерт Анджела Левин, предават от tialoto.bg.

Вдъхновението на Меган Маркъл да създаде свое собствено шоу идва от скорошното и интервю с Елън Дедеженеръс.

Меган Маркъл става водеща на собствено шоу? сн. YouTube
Меган Маркъл става водеща на собствено шоу? сн. YouTube

„Тя иска да прави интервюта и след това да се забавлява, докато обсъжда важни теми. Това ще повиши нейната популярност и влияние в Холивуд“, казва източник за бъдещия проект на Меган Маркъл. Той добавя също, че херцогинята на Съсекс има всички шансове да приложи този свой план на практика. Дали това ще се случи, предстои да видим.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.