Свалиха Ути Бъчваров от самолета заради невалидна ваксинация Преглеждания: 3395

Свалиха Ути Бъчваров от самолета заради невалидна ваксинация сн. hotarena.net
0
Оценете този post

Ути Бъчваров тръгна на епично кулинарно пътешествие

Ути Бъчваров тръгна на епично пътешествие. „Тръгвам на епично кулинарно пътешествие из Южна Америка, което ще ме потопи в дълбините на аржентинската кухня и легендарното местно вино.

Тази година проектът „Вкусно“ навършва 25 години в ефира на БНТ, което е и страхотен повод да си направя този прекрасен подарък, който да споделя и с всички вас.

Очаквайте много вкусни снимки и истории през предстоящите седмици. Трипът към Монтевидео започна!“, обяви преди малко Ути във Фейсбук. Той обаче е бил свален от самолета минути след снимката.

Провалено пътуване

Кулинарят дълго подготвя своето невероятно кулинарно пътешествие из Южна Америка. Но безкрайните правила, нормативи, подточки и всякакви други бюрократични щуротии, са на път да провалят поредното му пътуване.

Оказа се, че с малки букви, някъде в документите е написано, че след като си приключил пълна ваксинация, трябва да са минали 14 дни, за да можеш да пътуваш.

За лош късмет на Ути, служителите на летищата не са го допуснали по изключително формалната и глупава причина, че самолетът му излита в 23:55 ч. на 13-тия ден от неговата ваксинация.

И най-безцеремонно, в един часа през нощта, кулинарят е останал без багаж на празното летище в Мадрид. На следващия ден той отново ще трябва да мине цялата процедура по правене на PCR тестове, валидизиране на ваксини и т.н.

Предстои му да чака „попътен вятър“ и друг полет, за да се опита да прекоси океана и да отиде при неговата голяма мечта – кухнята на Южна Америка, пише „Телеграф“.

Свалиха Ути Бъчваров от самолета заради невалидна ваксинация сн. hotarena.net
Свалиха Ути Бъчваров от самолета заради невалидна ваксинация сн. hotarena.net

Ако въобще успее да преплува океана, Ути се е зарекъл да опита феноменалните вкусотии на Буенос Айрес. Да отиде до водопадите Игуасy. Да изяде най-големите аржентински стекове. И да опита от прословутите вина на Новия свят, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.