Лили Иванова плаща рекордно високи сметки на „Топлофикация“ Преглеждания: 1400

0
Оценете този post

Лили Иванова чупи рекордите сред съседите си

Лили Иванова се шири в просторен дом на столичната улица „Оборище“. Нейният апартамент е цели 245 квадрата. Към жилището има и 50 кв. м мазе и гараж, които също се отопляват с парно.

Въпреки че живее сама, Лили Иванова отоплява всички стаи и прилежащи помещения към просторния си дома. През този отоплителен сезон сметките й за парно не са падали под 1 600 лева за месец.

Въпреки че това никак не се нрави на примата, тя редовно плаща задълженията си към „Топлофикация“, тъй като не желае отново да попадне в черния списък на длъжниците на дружеството.

Преди време тя натрупа задължения в размер на 7 000 лева към дружеството. Но според справката, тя вече е погасила дълговете си. След тази случка певицата е наредила на счетоводителката си редовно да погасява задълженията й.

Но въпреки високите сметки и възможностите си, примата е категорична, че не би сменила парното с климатици. За нея е важно въздухът в помещението да има определена влажност, защото това ще се отрази негативно на носоглътката й. Тя е свикнала да живее в напълно стерилна среда, а за филтрите на климатиците е известно, че задържат вируси и други вредни частици, пише Ретро.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.