Хороскоп за 26 януари, сряда – от Везни до Риби Преглеждания: 735

0
Оценете този post

Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ВЕЗНИ

Пазете самообладание, тъй като е възможно хората около вас да ви дразнят с действията и приказките си. Трябва да съхраните спокойствието си и да гледате на нещата по-философски. Важно е внимателно да подберете съюзниците си. По-добре да разчитате на тези, които отдавна са от вашия отбор.

СКОРПИОН

Подходящо време за вземане на важни решения и за обсъждане на сериозни въпроси. Необходимо е да бъдете по-инициативни. Забелязвате неща, пропуснати от другите. Това ви помага бързо да се ориентирате в сложни ситуации и да постигнете желаното. Не се възгордявайте обаче от успехите си.

СТРЕЛЕЦ

Имате възможност да приключите с дела, започнати преди време и да намерите верните отговори на тревожещи ви въпроси. Ще получите интересни делови предложения и ще сключите изгодни сделки. Ще трябва да се заемете и със семейни дела. Ще успеете да се справите, ако не си губите времето в празни приказки.

КОЗИРОГ

Очаквайте новини, които да променят плановете ви. Не е изключено реализацията на добри идеи да се отложи за неопределен срок. Близките ви ще ви поддържат и това ще ви успокои. Някой ще има нужда от покрепата ви. Не се колебайте при взимането на решения.

ВОДОЛЕЙ

Ще преодолеете стари разногласия и ще намерите нови съмишленици. Полезно е да говорите за бъдещето и да обсъждате плановете си. Ще изберете вярната линия на поведение и ще се придържате към нея, макар това понякога да е по-трудно. Подходящо време е да поговорите и обсъдите важни неща с любимия човек.

РИБИ

На хоризонта е един интересен ден. Няма лесно да се ориентирате в своите чувства. Ще се поддавате на емоциите и ще извършите противоречиви постъпки. В общуването с околните ще е нужно търпение – ще се наложи дълго да обяснявате дори и най-простите неща. Все пак, благодарение на тактичността си ще избегнете конфликтни ситуации.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.