Хороскоп за 26 януари, сряда – от Овен до Дева Преглеждания: 693

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Денят ще започне със сюрпризи, които ще бъдат по-скоро приятни. Познати ще напомнят за себе си, а не са изключени и случайни срещи, които ще повдигнат настроението ви. Лесно ще намирате общ език с околните и с мнозина ще се разбирате от половин дума. Лесно ще се съсредоточавате и ще запомняте детайлите.

ТЕЛЕЦ

Чувствате прилив на енергия и разбирате, че днес сте способни за много дела. Интуицията няма да ви подведе и благодарение на нея ще може да се наложите над силни съперници. Ще бъдете на точното място и в точното време. Дълго чакани парични приходи ще ви зарадват.

БЛИЗНАЦИ

Днес се старайте да бъдете внимателни при общуването. Всяка информация, която днес споделяте, може да бъде използвана срещу вас. Ще постигнете отлични резултати, само ако действате самостоятелно. Мнозина от вас ще имат отлични идеи и за тяхното изпълнение няма да е нужно полагането на големи усилия.

РАК

Денят ще е изпълнен с необикновени срещи и неочаквани контакти. Отношенията с колегите и деловите партньори ще са добри, а разногласията и споровете ще се сменят с ползотворно сътрудничество. Сключените днес сделки ще ви донесат добри приходи, амо проявите търпение.

ЛЪВ

Лесно комуникирате с околните, даже и с тези, с които преди не сте се разбирали. Това ще ви помогне в решаването и на деловите, и на личните проблеми. Не е изключено да намерите нови съмишленици, които в труден момент с удоволствие ще помогнат. Запознанство може да се превърне в романтична връзка.

ДЕВА

Очертава се делови ден, обещаващ интересни предложения относно работата ви. Ще разберете какво да направите, за да увеличите значително доходите си. Все пак не забравяйте, че не си струва да бързате. Не бъдете припрени. Ще имате възможност да изпълните желанието на любимия си човек.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.