Диляна Попова: Надявам се да не затворят кината! (Още разкрития) Преглеждания: 448

Диляна Попова не иска локдаун сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Диляна Попова не иска нов локдаун, надява се кината да останат отворени

Диляна Попова не иска нов локдаун. Тя потреперва пред възможността ситуацията с коронавируса да се усложни и отново да заживеем в паралелната реалност с локдауни и затворени киносалони.

Притеснението на Попова е свързано с филма, в който тя играе с Асен Блатечки – „Останалото е пепел“. Тя се притеснява да не би пак да се отложи премиерата на филма при евентуален локдаун. „Филмът има нов старт в кината. В него оставих част от сърцето си. Надявам се този път да не затворят кината“, казва тя, пише „България Днес“.

Лентата, в която си партнират Диляна и Асен, е за легендарния банкер и общественик Атанас Буров, предават от hotarena.net.

Диляна Попова не иска локдаун сн. Инстаграм
Диляна Попова не иска локдаун сн. Инстаграм

А само преди няколко дни Блатечки за пореден път отрече върлуващите слухове, че с Попова са разделени. „Не съм сам по отношение на жените. Да, живея с Диляна Попова, но не знам някой от моите колеги, които са по-популярни, да не са секссимволи. Тези етикети се използват постоянно, а то звезди в България колко да са…“, каза Блатечки. Актьорът и Попова имат син Борил на 7 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.