Децата на Анджелина Джоли против връзката й с The Weeknd (Всичко за драмата) Преглеждания: 9198

1
Оценете този post

Актрисата е разстроена от проблемите, които й създават децата

Романът на Анджелина Джоли, който започна с The Weeknd бе приветсван от феновете й.Но 6-те деца на актрисата едиинудушно са се противопоставили на връзката на майка си с рапъра.

Според приятелка на Джоли отначало наследниците на актрисата били предпазливи относно отношенията й с по-младия от нея певец. Но поне не били враждебно настроени към него. Но в последствие дъщерите и синовете на актрисата й дали да разбере, че не са очаровани от нейния роман.

Причината за това била прекалената откровеност на Абел, който е поставил майка им в неудобно положение.Певецът не само призна, че”новата му приятелка в филмова звезда”, но и казва, че  е намерил подход към нея, може да я накара да плаче и да се смее. Но още по-странна им се вижда фразата, че в ръцете му Джоли е толкова емоционална, защото скоро никой мъж не я е докосвал отдавна.

Такива публични разкрития са меко казано неприемливи.

Но най-,много на братята и сестрите не им допада това,че актрисата излиза с 15 години по-млад мъж от нея. Децата биха били щастливи ако майка им се събере с първия си съпруг 49-годишния Джони Лий Милър, с когото поддържат топли отношения, предават от 7days.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Даниел казва

    Какво му харесват на тоя клоун не знам… Изключително нелицеприятен, има 2-3 хубави песни и вече секс символ го играе хахах мале, мале ?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.