Бритни Спиърс: Знам, че тялото ми не е перфектно! (Какво още разкри?) Преглеждания: 777

Бритни Спиърс обвини папараците, че я изкарват дебела сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Бритни Спиърс обвини папараците, че е изкарват дебела

Бритни Спиърс обвини папараците, че изкарват дебела. В момента изпълнителката се наслаждава на прекрасна почивка на Хаваите с годеника си Сам Асгари, виждаме от публикациите и в Инстаграм.

В постовете си Бритни показва не само лилавия цвят на косата си, но и тялото си, което все по-често обича да излага на показ. От текстовете към публикациите разбираме, че все пак ваканцията на Бритни не протича толкова спокойно, когато става въпрос за вниманието на папараците към нея. Спиърс обвинява медиите, че я излагат и че представят тялото й в нереално лоша светлина.

В текста към първата публикация певицата споделя, че също така не е доволна от промяната в цвета на косата си и би предпочела някой да й е казал, че не й подхожда.

Бритни смята, че медиите винаги са се държали унизително към нея, както и че папараците до ден днешен показват нейни снимки, на които я представят с паласки и много излишни килограми.

Тренировки

„Знам, че тялото ми не е перфектно, но със сигурност знам, че не изглеждам така“, защитава себе си поп звездата. И заявява, че вероятно от нея се очаква да тренира във фитнеса по три часа както годеника си, но е категорична, че не би направила това.

На следващото видео виждаме как Бритни спокойно и уверено показва тялото си по бански. Тя заема различни пози, докато хваща тен под слънчевите лъчи. А от снимките се вижда, че тялото й изглежда в добра форма.

Проблем

Спиърс споделя към видеото свой проблем с феновете си – гаденето – това е единственото нещо, което наподобява начина, по който се е чувствала, когато е била бременна. Бритни казва, че след като се изпоти след тренировка във фитнеса, отива да повръща в банята без обясними причини.

Изпълнителката споделя, че това й се случва от месец. Тя вече е свалила около един килограм, а това е много за теглото й. Певицата е уверена, че тялото й е малко и слабо, но настървените папараци, които я дебнат пред дома й, я карат да влиза в обяснителен режим, както винаги са правили, предават от ladyzone.bg.

Бритни Спиърс обвини папараците, че е изкарват дебела сн. Инстаграм
Бритни Спиърс обвини папараците, че я изкарват дебела сн. Инстаграм

„Ако чакате пред стаята ми, за да направите поредния си евтин кадър, вървете на майната си“, пише разгневената певица. „Ако поискам, мога да тичам наоколо гола!“, заявява още изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.