Като Меган Маркъл! Джорджина Родригес се отрече от родините си (Скандални подробности) Преглеждания: 1078

0
1/5 - (1 vote)

Лъснаха скандални подробности от живота на бременната половинка на Роналдо

Отдавна се знае, че свекървата на Джорджина Родригес е против брака на сина си с моделката. Въпреки, че хубавицата в бременна и с футболиста ще имат близнаци старата дама не ще да чуе за сватбата им.

Скоро се оказа, че майката на Роналдо може да  права в преценката си. Онзи ден се разбраха някои любопитни факти от живота на моделката от преди срещата и с любимия й.

Нейният чичо Хесус Ернандес разкри, че откакто Джорджина е започнала да се среща с Кристиано се отрекла от семейството си. Тя не общува с чичо си, който през годините е отгледал нея и сестра й като свои деца.

Таткото на Родригес влиза в затвора за наркотици когато тя била едва четири годишна. Брат му взел двете момичета  им осигурил спокоен живот. Бременната с близнаци жена на футболиста бързо забравила какво е направил за нея чичото.

Ернандес се оплаква и казва: „Тя се срамува и вярва, че е по-добре от нас, защото ние не живеем в такъв лукс като нея. Никога обаче не съм я молил за нищо. Оттогава се обади само веднъж или два пъти, след като започна да се среща с Роналдо “

Снимка: Инстаграм

И със сестра си Патриша Родригес също не общува. Отношенията между двете се обтегнаха след началото на аферата на Джорджина. И най-накрая се скъсаха, след като звездната сестра отказа да поиска от Кристиано автограф за племенника си.

Историята й напомни на много за тази на Меган Маркъл. Същият конфликт със собственото семейство, същата успешна романтика – макар и завършваща с официален брак – и същите амбиции, предават от wday.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.