Принц Чарлз спешно се помирява с Хари заради Камила: Не искам повече да я тормозят! Преглеждания: 1218

Принц Чарлз се помирява с Хари заради Камила сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Принц Чарлз прави опити за помирение с Хари заради Камила

Принц Чарлз се помирява спешно с Меган и Хари заради съпругата си Камила. Според последните новини, принц Хари се е свързал с баща си, за да проведе „приятелски видео разговори“ преди юбилея на кралицата, твърди източник, пред „Дейли мейл“.

37-годишният херцог на Съсекс, който в момента обитава имение за 14 милиона долара в Монтесито, Калифорния заедно със съпругата си Меган Маркъл и децата им, трябва да дойде тази пролет за възпоменателната служба на дядо си – херцога на Единбург.

Един от проблемите, които Хари обаче поставя пред роднините си е този за сигурността. А в светлината на последните събития, напрежението между него и семейството му, определено става все по-голямо.

В опит да помири семейството, Чарлз предложи на Меган и Хари да живеят в имението му в двореца Кларънс Хаус. А според запознати, тази крачка има за цел да успокои духовете и да смекчи отношението на Хари към Камила.

Принц Хари вече е говорил с баща си и е изразил надежда да посети Бъкингам през тази година. Нещо повече – той иска да запознае семейството с дъщеря си Лилибет Даяна, която се роди миналото лято. Семейството адмирира този акт, но в същото време кралицата е притеснена заради действията на Хари. Той обяви, че ще издаде биография за живота си в двора. Нещо, което сериозно притеснява не само баща му, но и брат му.

Повод за това са разкритията, които Хари може да направи за Камила. И които фактически могат да й навредят на имиджа. Неслучайно принцът на Уелс води политика на ненападение срещу сина си.Чарлз се тревожи, че в биографията си Хари може да навреди на мащехата си. И то след години опити обществото да я приеме като негова съпруга.

Принц Чарлз се помирява  с Хари заради Камила сн. Инстаграм
Принц Чарлз се помирява с Хари заради Камила сн. Инстаграм

Източникът разкрива също, че Чарлз „отчаяно иска да види внуците си. Принцът на Уелс е натъжен, че не е имал възможността да прекара време с внуците си, което наистина му липсва. Той е фантастичен дядо и обича да е в компанията на внуците си. Нищо чудно, че тъгува за децата на Хари.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.