Галя от „Каризма“ се предаде пред килограмите (Вижте тук) Преглеждания: 2037

Галя от "Каризма" се предаде пред килограмите сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Галя от „Каризма“ се завърна в социалните мрежи

Галя от „Каризма“ се предаде пред килограмите. Преди дни тя изплува от мрака, в който се кри в продължение на цели 8 месеца. Започна ударно да публикува свои снимки в социалните мрежи, от които личи, че е качила доста килограми.

Феновете й обаче обявиха, че е станала още по-хубава от преди, а най-хубавото в нея е гръдната й обиколка. В продължение на цели 8 месеца бившата дуетна половинка на Миро не пусна и една своя снимка в социалните мрежи и не се появи в нито една медия. Феновете й вече се чудеха дали някога отново ще я видят.

И точно когато се бяха отказали да чакат, певицата реши да се появи в целия си блясък, публикувайки снимка след снимка, без да ползва любимия на много свои колежки фотошоп.

По този начин звездата разкри, че е качила доста килограми от последния път, в който се е показвала в публичното пространство.

Между другото, тогава тя уж се беше заела да влиза във форма. Това се случи през пролетта. Малко преди своя 43-ти рожден ден певицата беше решила да се втали до мерките, които имаше, когато беше на върха на славата си.

8 месеца след онова обещание тя не само не е отслабнала, но е напълняла, което обаче очевидно не я притеснява, защото смело демонстрира форми, без да й пука от евентуални критики, а почитателите й не спират да я хвалят, че се е разхубавила.

Галя от "Каризма" се предаде пред килограмите сн. Инстаграм
Галя от „Каризма“ се предаде пред килограмите сн. Инстаграм

Звездата обясни защо е седяла в сянка в продължение на месеци. Занимавала се е с бизнеса си в Англия. Била се заела с нов проект, който разработвала, но сега е приключила с него и смятала да се отдаде на релакс, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.