Илиян Найденов категоричен: Няма друга жена в живота ми! Преглеждания: 595

Илиян Найденов няма време за нови любовни емоции сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Илиян Найденов няма време за жени

Илиян Найденов няма време за жени. Бившият мъж до Джулиана Гани е сам. Това разкри самият той, като подчерта, че няма време за нови любовни емоции.

Фитнес инструкторът призна, че мечтае за нормален живот и щастливо детство за сина си от Гани – Давид. „Кофти опитът не трябва да бъде травма, а по-скоро урок“, дава съвети изоставеният Илиян, пише „България Днес“.

За разлика от Илиян Джулка вече се похвали с нов мъж до себе си. Тя и новата й половинка наскоро се разходиха из френската столица Париж. Двамата са заедно от няколко месеца. Новият мъж до Гани няма нищо общо с предишните й мъже.

Момъкът до Джулка не е мускулест мачо, каквито бяха Илиян Найденов и предният й мъж Станимир Ташев. Младежът, който люби носителката на титлата „Мис Силикон“, е завършил университет преди година. Той е с няколко години по-млад от нея.

Феновете на Гани обаче не одобряват новия й мъж. Последователите на Джулка в социалните мрежи са категорични, че сегашната половинка на силиконката е далеч от нивото на предния й съпруг.

Илиян Найденов няма време за нови любовни емоции сн. Инстаграм
Илиян Найденов няма време за нови любовни емоции сн. Инстаграм

А на Илиян и Гани им предстои дело за развод, което е насрочено за края на следващия месец. След него ще се разбере при кого от двамата ще остане синът им Давид.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.