Гореща новина за Цеца Величкович Преглеждания: 413

0
Оценете този post

Цеца Величкович ще зарадва феновете си у нас

Легендарната сръбска изпълнителка Цеца Величкoвич ще зарадва феновете си у нас. Тя ще се завърне на българска сцена. Това ще се случи през месец февруари, когато тя ще има концерт у нас. Датата, за която е насрочено голямото събитие, е 10 февруари. Цеца ще пее в столичната зала „Ефе“.

Въпреки новите противоепидемични мерки, които влизат в сила от 27 януари, организаторите не са обявили промяна на датата и вероятно такава няма да има. Според новите ограничителни мерки заведенията ще имат право до работят до 22 часа и капацитетът им трябва да е намален с 50%.

Последната изява на Цеца Величкович бе у нас миналото лято. Тогава тя пя заедно с Преслава на стадион „Сливнишки герой“.

Този път Цеца ще изненада почитателите си у нас и с нова визия. Очевидно тя отново се е подложила на поредица от разкрасяващи процедури. Изпълнителката не само е опънала челото си с ботокс, но и се е сдобила с по-изразителни скули, пише Хотарена, позовавайки се на „Телеграф“.

На 14 юни тази година Цеца ще навърши 49 години. Тя никога не е крила, че редовно се подлага на разкрасителни процедури.

Остава неясно дали ще пристигне у нас в компанията на новия си любим Богдан Срейович, които е с цели девет години по-млад от нея.

Те са заедно и от година. Цеца не обича да афишира с личния си живот, но въпреки това преди няколко месеца нейния любим качи тяхна обща снимка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.