Горещ слух за Гришо и Лолита Преглеждания: 427

0
Оценете този post

Появи се поредната гореща клюка за Гришо и Лолита

След като Гришо отпадна от Australian Open, тръгна горещ слух за него. Мълвата се отнася за личния му живот. Според горещата светска клюка  Гришо и Лолиат са сгодени, пише HotArena.

Факт е, че рускинята бе плътно до него по време на голямото събитие. Тя го подкрепяше от ложата му. За своя аутфит любимата на Григор Димитров бе заложила на тъмни очила и шапка с козирка. Но това, което най-много привлече вниманието на всички, бе пръстен на безименния й пръст. Именно красивото бижу стана причина за слуховете, че вероятно двамата са се сгодили.

Но истината е, че пръстенът на Лолита всъщност не е нов. Тя носеше същото бижу и през май 2021 година, когато дойде с любимия си у нас. Двамата пристигнаха в Хасково за рождения му ден на Григор Димитров, пише Хотарена, позовавайки се на „Телеграф“.

Преди дни Лолита направи интересно разкритие за това как е прекарала времето си в Австралия. Тя заяви, че цяла седмица е била затворена в хотелската стая заради лекции. Тя е студентка в Московския университет и в момент е на онлайн обучение.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.