Деси Слава качи килограми заради заболяване (Подробности) Преглеждания: 952

Деси Слава се бори в тиреоидит на Хашимото сн. hotarena.net
0
Оценете този post

Деси Слава се бори със сериозни хормонални проблеми

Деси Слава от доста години не може да се втали. Въпреки че постоянна гладува, ангелогласната певица все не може да отслабне. Според източници на „Уикенд“ Деси тежи около 80 килограма, което е твърде много за скромния й ръст от 160 см.

На снимките в социалните мрежи чалга идолката изглежда слаба като вейка, а в реалността е буквално двойна. Репортер на вестника попадна на фотоси от участие на певицата и остана шокиран от вида й.

Деси има огромни бедра, които направо стряскат. Въпреки габаритите си, чаровната изпълнителка се е барнала в къса рокля, крайно неподходяща за едрото й тяло. Именно неподходящото й облекло и вталяването с компютърни програми играят лоша шега на изпълнителката, която отнася жестоки критики за вида си.

Всъщност Деси Слава не яде много, но от 4 години има сериозни хормонални проблеми. „Уикенд“ научи, че лекари са открили тиреоидит на Хашимото на талантливата изпълнителка.

Тя има проблеми с щитовидната жлеза. Блондинката от Гълъбово е качила поне 30 кг над стройната си някога осанка. Тя губи битката с качените килограми, но причината не е в безразборното хапване, а защото има проблеми, пречещи й да поддържа нормална фигурата си.

Все пак това не я оправдава, защото нейната колежка Ивана също доста години водеше безуспешна битка с кантара, но откри, че има Хашимото и взе мерки. Ивана овладя хормоналните си проблеми и успя да отслабне до неузнаваемост, но дори и когато беше по-пухкава, никога не си позволяваше да ходи с къси и впити тоалети, които да показват недостатъците й.

Деси Слава се бори в тиреоидит на Хашимото сн. hotarena.net
Деси Слава се бори в тиреоидит на Хашимото сн. hotarena.net

Деси прави точно обратното и винаги е облечена така, както се издокарваше, когато тежеше 50 кг. Именно неподходящото облекло на фолк дивата я прави за смях сред феновете й, които харесват гласовите й възможности, но не и облеклото й, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.