Хороскоп за 24 януари, понеделник – от Везни до Риби Преглеждания: 336

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ВЕЗНИ

Няма как хем да потъвате в спомените и миналото, хем да чертаете планове за бъдещето. Няма да е загуба на време, защото ще ви хрумнат отлични идеи. Помислете спокойно как най-добре да постъпите и какво да предприемате за реализирането им. Не предприемайте рисковани действия и не разчитайте само на късмета си.

СКОРПИОН

Задава се ден, изпълнен със събития. Не е изключено заради тях да промените плановете си и да се откажете от замисленото по-рано и да се заемете с нещо съвсем друго. Бързо ще се ориентирате в ситуациите, но това че контролирате всичко, ви уморява. Помислете към кого може да се обърнете за помощ и съдействие.

СТРЕЛЕЦ

Няма да е лесно да съхраните спокойствието си. Емоционално ще сте нестабилни и настроението ви ще се мени без причина. Това ще се отрази и на работата ви. Трябва да се съсредоточите върху нея, за да приключите деня успешно. Проявете търпение и настойчивост, като действате бавно и методично.

КОЗИРОГ

Днес всичко ще ви се получава. Добър ден за работа, за решаване на конфликти и въпроси, които отдавна не ви дават мира. Чуждите проблеми ще бъдат по-важни от вашите. Бъдете внимателни при планирането на всякакви пътувания. У дома ще си намерите полезни занимания, които ще ви разведрят.

ВОДОЛЕЙ

Не залагайте големи очаквания в днешния ден. Поставете пред себе си реални цели. Така няма да допуснете грешки и няма да останете разочаровани. Не е добра идея да поемате каквито и да е задължения. Полезно ще е да съхраните свободата си на действие. Бъдете внимателни към любимите си хора.

РИБИ

Очертава се лек и интересен ден, но няма да е особено ползотворен. Може да се появят неочаквани трудности, заради които няма да постигнете нужните резултати. Необходимо е да бъдете предпазливи. Затова пък ще прекарате добре времето си в компанията на приятели. Струва си да бъдете внимателни по отношение на финансите.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.