Хороскоп за 24 януари, понеделник – от Овен до Дева Преглеждания: 392

0
Оценете този post

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Очертава се нервен и напрегнат ден. Ангажиментите ви ще се окажат повече, отколкото сте очаквали и ще се наложи да бързате, за да успеете с всичко. Неочаквани срещи ще възстановят стари връзки. Близките ви ще ви зарадват с приятни изненади. Денят е подходящ за по-големи покупки.

ТЕЛЕЦ

Не всичко ще върви така, както сте го планирали, затова ще се налага да коригирате идеите си, да отмените някои проекти и за да се заемете с нещо бързо и перспективно. Познати ще ви дадат ценни съвети в това отношение. Не е добра идея днес да рискувате с парите или да участвате във финансови начинания с неизвестен резултат.

БЛИЗНАЦИ

Днес едва ли ще можете да действате по предварителен план. Бъдете готови да импровизирате и да взимате решения на ход. Околните едва ли ще могат да ви помогнат, но все пак се вслушвайте в съветите им. Има шанс да възстановите стари връзки и да изгладите възникнали наскоро недоразумения.

РАК

Възможно е да възникнат трудности, но като цяло денят ще е успешен. Не търсите лесните пътища, често експериментирате и не се боите да рискувате. Затова ще имате и успех. Ще имате възможност да контактувате с необикновени хора, които ще ви дадат ценни съвети. Ще научите дълго чакана новина.

ЛЪВ

Ще оставите в миналото съмненията и тревогите, ще се съсредоточите върху интересни проекти. Работете за бързата им реализация. Приятелите с удоволствие ще ви помагат в тази насока. Лесно ще намерите общо даже с непознати хора. Избавете се от ненужното и гледайте на бъдещето с оптимизъм.

ДЕВА

Старайте се днес да не говорите много, а да действате повече. Не е ден за обсъждане на дългосрочни планове или споделяне на смели идеи. В останалото денят е добър – отлично ще се справяте и с най-сложните проблеми. Сполучливо решение на парични въпроси ще ви даде глъдка въздух във финансово отношение.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.