Жената на Сашо Кадиев му намери заместник (Вижте тук) Преглеждания: 2828

Жената на Сашо Кадиев му намери заместник сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Таня Тончева прежали Сашо Кадиев

Бившата жена на Сашо Кадиев – красивата Таня Тончева, бързо му намери заместник и вече е щастлива с нов мъж до себе си. Танцьорката е прекарала изминалите празници в компанията на мистериозния господин, писа „Уикенд“.

От профила й в социалните мрежи се вижда, че там няма нито един кадър с новия си, а само загатва за присъствието му в живота си.

Според източниците ни, мъжът до Таня не е известен и не го блазни славата. Той има дете от първия си брак, което живее предимно с майка си. Но и таткото полага грижи за отрочето.

Танцьорката и новият й са заедно от няколко месеца и са наистина щастливи. Брюнетката вече го е запознала с бившата си свекърва Катето Евро, която й е като майка след смъртта на нейната родна, която загуби през 2019-та година. Година по-късно погреба и брат си.

Катето Евро е най-близкия човек на Таня и двете май живеят заедно в къщата в Кокаляне, където отглеждат и малкото Кате. Детето прекарва и време с татко си и новата му жена Ивелина Чоева. Двамата не спират да парадират с връзката си и са на път да станат досадни с безкрайните си демонстрации на страст.

Синът на Катето Евро не спира да подчертава колко лудо влюбен в Ивелина Чоева. Той не се вълнува от изоставената Таня, която най-после също е намерила своето щастие. Тончева изглеждаше посърнала след като се раздели със сина на Катето Евро. Тя беше спряла да споделя снимки в социалните мрежи, но от известно време усмивката отново грее на лицето й, става видно от актуалните й фотоси в социалните мрежи, предават от hotarena.net.

Жената на Сашо Кадиев му намери заместник сн. Инстаграм
Жената на Сашо Кадиев му намери заместник сн. Инстаграм

Катето Евро е приела новата половинка на сина си, но е по-близка с Танчето, както тя самата я нарича. Актрисата приема майката на внучката й като своя дъщеря и много я уважава. Двете не крият, че са близки и често споделят общи снимки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.