Андре Токев сам поискал да влезе в затвора (Още разкрития) Преглеждания: 469

Андре Токев сам поискал да влезе в затвора сн. YouTube
0
Оценете този post

Андре Токев влиза в затвора за седем месеца

Популярният тв готвач Андре Токев сам е поискал да излежи ефективно присъдата си и да влезе в затвора, за да изкупи вината си, научи „Уикенд“ от негови близки. Въпреки че адвокатът му предложил юридически врътки, според които може да се измъкне с условна присъда и след дълго размотаване да не лежи и ден в пандиза, звездата от „Мастършеф“ отказал.

Така той влиза в затвора за 7 месеца. Въдворяването му зад решетките ще стане до броени дни. Все още не е ясно къде ще излежава присъдата си. Най-вероятно ще е в затворническите общежития.

Осъзнаване на вината

„Когато човек напълно е осъзнал своята вина за деянието, което е извършил дори и без умисъл, поради моментно състояние на преумора и липса на личен контрол, той трябва да понесе и съответното наказание.

Благодаря на всички, които ме подкрепят в този труден период. Няма как да върна времето назад, но искам да дам пример и хората да разберат, че съм готов да поема отговорността за случилото се.

Срамувам се от това, което стана. Вярвам, че няма по-добър учител от живота, който ни поставя ежедневно в различни ситуации, за да се поправим“, заяви Андре Токев.

На 30-ти октомври той беше заловен да шофира след употреба на алкохол джипа си. Кръвната му проба отчете наличието на 1,7 промила алкохол. Според Наказателния кодекс управляването на автомобил с концентрация над 1,2 промила е престъпление, за което наказанието е лишаване от свобода от една до три години.

Признание и споразумение

В сряда, 19-ти януари, Токев е признал вината си. Той е сключил споразумение с прокуратурата, което е било одобрено от Софийския районен съд. Токев е осъден на 7 месеца затвор ефективно.

Звездата от „Мастършеф“ обаче има и 3 месеца условно наказание, дадено от варненския съд, отново за шофиране в пияно състояние. Тъй като повторното деяние се е случило по времето на изпитателния му срок, към 7-те месеца се прибавят и предишните три месеца.

Домашен арест

Токев обаче няма да лежи в затвора 10 месеца, а по-малко, защото от тях се приспада времето, през което е бил под домашен арест. С решение на Софийския градски съд той е под домашен арест от 11-ти ноември, което е повече от два месеца.

Андре Токев сам поискал да влезе в затвора сн. YouTube
Андре Токев сам поискал да влезе в затвора сн. YouTube

Освен това известният готвач остава без книжка за година и половина. Наложена му е и глоба от 450 лв. в полза на държавата. Андре ще трябва да плати и разноските по делото срещу него, които възлизат на 553 лв., предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.