Ники Илиев проговори за най-тежкия момент в живота си

0

Ники Илиев се изповяда

Ники Илиева направи болезнена изповед. Заради лентата „Нокаут или всичко, което тя написа“ той затъна в дългове и дори е трявбало да се занимава със съдия-изпълните.

Периодът съвпада с раздялата му със Саня Борисова. Двамата сключиха брак през 2012 г.

И този път Ники Илиев не издаде причината, довела до раздялата им, но определено причисли развода им към тежките мигове в живота си.

Във влога на Йонислав Йотов-Тото от група „СкандаУ“ в Youtube актьорът сподели, че в този момент е бил в абсолютна дупка.

За „Нокаут“ той споделя, че е искал да съчетае любовта си към музиката и бокса и да направи това, което му харесва, без да се интересува дали ще има интерес от страна на зрителите.

Но финансовите затруднения за него станали още по-сериозни, след като сбъднал и другата си мечта – да снима в Ню Йорк, САЩ.

Той успял да се споразумее с американеца за хонорар от 9000 евро на месец. Ники Илиев споделя, че точно тогава при него се отключило витилигото от силния стрес.

Тогава вече се бил обадил на колегата си – актьорът Башар Рахал. Започнали съвместна работа по филма „Завръщане“, който се оказал и завръщане за Ники Илиев.

Той споделя, че изпаднал в момент, в който от банките постоянно го търсели, както и хората, на които дължал пари. Първоначално обвинявал другите за неуспехите си. Но след това осъзнал, че просто трябва да направи нещо.

Точно тогава решил да се свърже с Башар и да започнат работа.

Към днешна дата Ники Илиев е убеден, че препятствията, които е трябвало да преодолее, са били единствено за негово добро, пише Марица.бг.
 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.