Радина Кърджилова влиза във форма след ражданията (Вижте тук) Преглеждания: 231

Радина Кърджилова влиза във форма след ражданията сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Радина Кърджилова се зае да отслабва

Радина Кърджилова се зае да влиза във форма след като бе заподозряна, че е в трепетно очакване на трето дете. Близо година след раждането на втория си син актрисата има корем като на бременна. Оказва се обаче, че тя просто не може да отслабне. Сега обаче започвала сериозно да спортува.

„Колко пъти сте си казвали, че трябва да отслабнете, да промените нещо в себе си, да се грижите повече за тялото си? Аз съм опитвала какво ли не, качвала съм и съм сваляла килограми, без обаче да поддържам тялото си в тонус. Което е голяма грешка!

След второто раждане болките бяха по-продължителни, коремът все още не ми се е прибрал, гърбът ме болеше много. От известно време си казвам, че е крайно време вече за започна нещо за себе си, да имам час-два, в които да се отдам на тялото си.

И ето, започнах да тренирам вкъщи. Отидох в първия спортен магазин, купих си екип и шалте, да, все още се уча, но за какво ви пиша всичко това? Да не отлагате, да имате винаги време за себе си, дори ако имате 5 деца, да се обичате и харесвате, да знаете:

„Моето тяло е моят храм“ и че вие сами сте стимул както на себе си, така и на другите, и сами определяте как ще разграфите деня си, за да се чувствате силни и в добра форма“, написа актрисата в Инстаграм и показа част от своята тренировка.

Радина Кърджилова влиза във форма след ражданията сн. Инстаграм
Радина Кърджилова влиза във форма след ражданията сн. Инстаграм

Нейната колежка Весела Бабинова не пропусна да коментира: „Ох, Раде – не може ли просто без хляб, защо сега и тренировки? Нямам сила вече“, написа тя, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.