Принц Хари прави опити да се сближи със семейството си (Вижте повече) Преглеждания: 196

Принц Хари прави опити да се сближи със семейството си сн. YouTube
0
Оценете този post

Принц Хари подобрява отношенията си с Чарлз

Принц Хари прави опити да подобри отношенията със семейството си. След като той и съпругата му Меган Маркъл избягаха в Калифорния и се превърнаха в негласно казано в „персона нон грата“, шокиращите обрати продължават.

Източници от Бъкингам решиха да повдигнат завесата за отношенията между кралските особи и шокираха с това, което се „пече“ в най-скоро време. Те замесиха не само името на Хари, но и това на кралицата и на принц Чарлз.

Според тях принц Хари е поел инициативата да затопли отношенията със семейството си. Той вече води видео разговори с баща си принц Чарлз. По този начин Хари се надявал да запълни емоционалната си празнота и дупката, която се е създала между тях след бягството към САЩ на него и жена му Меган Маркъл.

Причината за сближаването трябва да се търси и в предстоящия платинен юбилей от управлението на Елизабет Втора. Именно по този повод явно Хари е решил да се свърже с Чарлз, въпреки че преди време го очерни, казвайки, че баща му го е лишил от пари и сигурност и именно това му пречело да се върне във Великобритания.

„Имаше известно затопляне на отношенията между Хари и Чарлз. Те в момента са в много добри отношения, водят приятелски разговори с часове. Сякаш Хари се опитва да е все по-близо до семейството си“, разказват хора от двореца, предават от jenata.blitz.bg.

Принц Хари прави опити да се сближи със семейството си сн. YouTube
Принц Хари прави опити да се сближи със семейството си сн. YouTube

Вече се очаква 37-годишният принц да се върне в Обединеното кралство за годишнината на кралицата през юни. Не е ясно обаче дали Хари ще лети сам или със семейството си – съпругата си Меган, сина си Арчи и новородената им дъщеричка Лилибет Даяна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.