Принц Хари таи надежда да заведе Меган и децата при баба си (Херцогът иска да кръсти Лили в Уиндзор) Преглеждания: 182

0
Оценете този post

Заради дъщеря си херцогът е готов на компромиси, но дали Меган ще се съгласи

Принц Хари и Меган след като избягаха в Щатите никога не са се връщали заедно в Обединеното кралство. Но през пролетта на тази година херцозите имат сериозни поводи да го направят.

Те са една година от смъртта на дядото на Хари и платиненият юбилей на Елизабет II.

Бившият кралски офицер от охраната на кралицата Кен Уорф, който охраняваше и майката на принца Даяна разкри пред MailPlus,че херцогът е готов на всичко, за да се върне с Меган и децата.

„Фактът, че Хари иска да се опита да запази семейството си възможно най-безопасно, ме кара да мисля, че е отчаян и има реална причина да дойде в Обединеното кралство. Той има две деца, едното от които кралицата все още не е виждала. И самият факт, че той вдигна този шум с охраната, ме кара да мисля, че определено ще ги видим всички на Платинения юбилей през лятото “,каза той пред изданието.

Скоро ще стане ясно кой командва в семейството на херцозите

А друг кралски експерт Ричард Идън добавя, че Хари не се е отказал от идеята Лилибет да получи кралско кръщене като брат си Арчи: „Бебето Лилибет вече е на седем месеца и още не е кръстено. Кралските бебета обикновено се кръщават в рамките на три месеца, но чух как Хари даде да се разбере, че иска Лили да бъде кръстена в Уиндзор в присъствието на кралицата, точно като брат й“, коментира той, предават от graziamagazine.ru.

Така, че много скоро ще разберем петел или кокошка пее в семейството на Съсексови.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.