Александра Тюркмен направи разтърсващи разкрития за смъртта на баща си Преглеждания: 518

0
Оценете този post

Александра Тюркмен проговори за най-голямата драма в живота си

Покрай участието си в „Черешката на тортата“ Александра Тюркмен проговори за най-голямата драма в живота си, а именно за смъртта на баща си.

В ефира на Нова тв тя заяви, че никога няма да може да прежали своя родител.

След смъртта на Големия Фатик през 1998 година, неговият син Фатик наследява бизнеса му. Официално той се занимава с птицевъдство, хранителна промишленост и търговия. Дружества за търговия с петролни продукти, охранителна дейност и накротрафик също се причисляват към дейността на голямата империя.

Фатик бе показно убит на 19 август 2003 г., когато маскирани стрелци стрелят по мерцедеса му и го пронизват с 9 куршума.

Той прекарал последния ден от живота си с дъщеря си Александра и с цялото семейство. Били на риболов на язовир Искър, а след това хапнали в ресторант.

Когато губи баща си, Александра е едва на 12 години и трагедията оставя отпечатък завинаги оставя отпечатък в сърцето й. Тя никога не се разделя със снимката му и често плаче като я гледа.

В памет на покойния си баща Алекс приготви любимата му супа топчета, а рецептата за нея е на нейната баба по бащина линия, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.