Хороскоп за 23 януари, неделя – от Везни до Риби Преглеждания: 161

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ВЕЗНИ

Малки ядове могат да ви споходят преди обед. Нещата няма да се случват, както сте ги планирали. Няма да успявате веднага да се ориентирате в ситуацията. Това малко ще ви изнерви и можете да станете причина за конфликт. Втората половина на деня е по-благоприятна за общуване.

СКОРПИОН

Добър ден за неща, които дълго време сте отлагали поради една или друга причина. Възможно е и сами да постигнете желания резултат, но е по-добре да потърсите помощ от съмишленици. Със сигурност ще я получите. Очакват ви добри новини, свързани със семейството.

СТРЕЛЕЦ

Очертава се ползотворен ден, добър за решаване на домашни въпроси и разбиране на двусмислени ситуации. Вие сте внимателни и не губите нищо от поглед. Не бъдете мързеливи и проверявайте всяка информацията, която получавате. Вероятни са приятни изненади и щастливи съвпадения, от които ще извлечете максимума.

КОЗИРОГ

Задава се ден на интересни срещи и необичайни идеи, с които ще искате да се заемете незабавно, въпреки че е неделя. За съжаление това няма да е възможно. Ще отнеме време, за да обмислите и проучите всичко. Може да се консултирате с хора, които споделят вашите интереси. Техният опит ще ви бъде от полза.

ВОДОЛЕЙ

Днес са вероятни промени към по-добро в личните ви отношения. Можете да оставите в миналото оплаквания и разногласия и да намерите общ език с хора, които са ви особено скъпи. Някои от вас ще ги очакват романтични изненади. Други представители на знака ще чуят признания, за които тайно са мечтали.

РИБИ

Денят е чудесен за общуване с хора, които споделят вашите интереси и са ви помагали много. Споровете не са изключени, но ще са полезни за намиране на най-доброто решение. Показвате завидна решителност и постигате това, което искате без особени драми и много емоции.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.