Ясновидецът Божидар Караджов с драматична прогноза за… Преглеждания: 3598

Балонът с цените на имотите скоро ще започне да издиша
0
Оценете този post

Балонът с цените на имотите скоро ще започне да издиша

Ясновидецът Божидар Караджов направи драматична прогноза за страната ни за настоящата 2022 година.

Според гаданията му, щамът Омикрон ще се разпространява с още две разновидности. Те ще „дойдат“ у нас след 10 февруари и ще настъпи т.нар. туиндемия.
Той обаче вещае, че до към 18 април цялостната обстановка около епидемията ще се успокои в световен мащаб.

Божидар Караджов
Балонът с цените на имотите скоро ще започне да издиша

Що се отнася до икономическата криза, която вилнее в световен мащаб, Божидар Караджов е категоричен, че тя тепърва ще се задълбочава.
Той обаче предвижда, че през месец април пазарът на тока и горивата ще се нормализира. За съжаление това нормализиране ще е с временен характер. Още през октомври се задава ново поскъпване.

Ясновидецът е категоричен, че зад възходящия тренд на тока и горивата стоят политически, а не икономически грешки. Според него мерките с намаляването на ДДС, са абсолютно безсмислени. По отношение на балона с повишените цени на имотите, Караджов прогнозира, че в скоро време ще започне да издиша.

През тази година инфлацията в световен мащаб ще достигне рекордни стойности. У нас годишната инфлация ще е около 10%, прогнозира той.

Добрата новина е, че на България й предстои силен туристически сезон според ясновидеца.
За съжаление обаче богатите ще стават все по-богати, а средната класа ще започне да обеднява с всеки изминал ден. Стандартът на живот на преобладаващата част от населението ще се понижи. Икономическата криза ще доведе и до повишаване на битовата престъпност, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.