Придворни: Кралицата не иска Меган и Хари на бдението на Филип през пролетта! Преглеждания: 567

Без Меган и Хари на бдението за Филип сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Кралицата и цялото семейство не желаят Меган и Хари на бдението на Филип през пролетта

Едва затихнала истерията около делото на принц Хари срещу правителството за кралска охрана, нов скандал се задава, отново с участието на кралската двойка. Херцозите на Съсекс демонстрират, че са готови на всичко, за да задържат вниманието върху себе си. От друга страна, кралското семейство даде да се разбере, че семейството не е особено желано в Лондон. Особено на бдението на принц Филип през пролетта.

Кралското семейство ще „бъде облекчено, ако херцогът и херцогинята на Съсекс останат в САЩ за бдението на принц Филип, тъй като присъствието им би превърнало траурната церемония в шоуто на Хари и Меган“, твърди кралски експерт.

Двойката, която живее в имение за 14 милиона долара в Монтесито, Калифорния трябваше да дойде в Обединеното кралство за възпоменателната служба на херцога на Единбург, но неотдавнашен спор около правото лондонската полиция да ги пази, постави завръщането им под съмнение.

Неочаквано, но Ингрид Сюърд, главен редактор на списание „Majesty“, споделя, че отсъствието на Съсекс вероятно ще бъде приветствано от висшите членове на двореца.

Кралското семейство ще „се успокои, ако херцогът и херцогинята на Съсекс останат в САЩ за помена на принц Филип, тъй като присъствието им би го превърнало в шоуто за Хари и Меган“, твърди кралската експертка. И допълва, че това не е изненадващо, предвид последните събития, които се случиха около тях.

Тя каза пред „Sun“: „Мисля, че ако решат да не дойдат, тогава всеки от тях ще въздъхне с облекчение. Това е помен за принц Филип и не искаме да се превръща в шоуто за Хари и Меган.“

Без Меган и Хари на бдението за Филип сн. Инстаграм
Без Меган и Хари на бдението за Филип сн. Инстаграм

Принц Филип, който почина миналия април на 99-годишна възраст, се очаква да бъде почетен с панахида в Уестминстърското абатство през пролетта. Елизабет Втора миналата година пази близо шест седмици траур, но веднага след това се върна на работа и от тогава почти не се е спирала, въпреки ограниченията заради пандемията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.