Кание попиля Ким Кардашиян в песен: Тя е ужасна майка! Преглеждания: 504

0
Оценете този post

Ким Кардашиян охулена от Кание Уест

Кание Уест предизвика истинска истерия в социалните мрежи през уикенда, като каза, че ще „победи Пийт Дейвидсън“ в стих от новия си сингъл „Eazy“, издаден в сътрудничество с „The Game“. Рапърът обаче нашумя най-вече поради факта, че охули бившата си съпруга Ким Кардашиян. И направо я съсипа с коментари в песента си, наричайки я лоша майка.

В хода на песента си той също се прицелва в децата си, рапирайки: „Когато им дадеш всичко, те искат само още повече“ и добавя: „Буйни и непокорни, всички трябва да изпълните все пак някои домакински задължения“.

Песента на Кание обаче продължава: „Богати дечица, това не е вашата мамина къща. Не може да се качваш на раменете на брат си, за да получиш някоя играчка“.

Той също така критикува родителския стил на възпитаване на Ким, като рапира: „Изпитваш голяма любов към бавачките, но истинското семейство е много по-добро. Камерите гледат децата ви, спрете да си приписвате заслугите и да наемате прислужници за тях“.

Кание и Ким се ожениха във Флоренция през 2014 г. и имат четири деца – Норт – на осем, Сейнт – на шест, Чикаго – три, и Псалм – две.

Ким подаде молба за развод през февруари миналата година след месеци на слухове, че бракът й с Кание е на ръба на краха.

Последната новина идва около седмица след поредната драма с участието на Кание – този път свързана с начина, по който отглеждат децата си заедно.

Кание Уест попиля Ким в песен сн. ИНстаграм
Кание Уест попиля Ким в песен сн. Инстаграм

Оказа се, че тя е изненадана и разстроена от твърденията, които нейният отчужден съпруг направи публично за тяхното споразумение за съвместно попечителство. Ким дори отказа да пусне съпруга си в дома си, за да види децата им. „Тя няма да му отнеме правото да вижда децата им. Просто не иска той да влиза в къщата й, докато нея я няма. Затова онзи ден гардовете го спряха“, разкрива говорител на звездата, по повод скандала, който Кание предизвика, когато охраната на Ким отказа да го пусне в имението й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.