Познахте ли я?! Доктор Куин – лечителката неузнаваема на 70! (Джейн Сиймор шашна с трансформация)

Джейн Сиймор неузнаваема на 70 сн. Инстаграм
0

Джейн Сиймор изуми с нова визия

Доктор Куин остаряла и с бяла коса? Това е невъзможно! Оказа се обаче, че може и още как. Актрисата Джейн Сиймор позира с ефектна платинена перука в Instagram в петък. И втрещи всички с екстравагантната си нова визия.

Английската актриса, известна със своята елегантност, участва в хитовото шоу „B Positive“ по CBS като Бет, рискова обитателка на дом за пенсионери, чиято премиера беше през 2020 г.

70-годишната актриса изглеждаше невероятно в черен ансамбъл с вталено горнище с дълги ръкави и тесни кожени панталони, докато позираше с ръце на бедрата, пише „Дейли мейл“.

Аксесоарите направиха тоалета й още по-ефектен с масивни пръстени и изящно колие.

Напук на възрастта си, Джейн съчета визията си с черни и заострени обувки на висок ток.

Сериалът е за терапевт и прясно разведен баща с B-положителна кръвна група, който се нуждае от донор на бъбрек.

Неспособна да намери донор в собственото си семейство, една жена от миналото му – Джейн Сиймор му предлага един от нейните.

Ситкомът е базиран върху мотиви от живота на създателя на сериала Марко Пенет, който сам претърпя бъбречна трансплантация през 2013 г.

Звездата на „Live And Let Die “ беше смаяна от кастинга и сподели впечатленията си в интервю за „Access“ „Това е като майсторски клас с най-великите. Фантастично е“.

Джейн споделя, че ролята й е изключително колоритна и много се забавлява с героинята си. В същото време успокои феновете си, че си остава все така неостаряваща, като пусна нови снимки от живота си, на които все така блести и е ослепителна.

Джейн Сиймор неузнаваема на 70 сн. Инстаграм
Джейн Сиймор неузнаваема на 70 сн. Инстаграм

Джейн си партнира с Хектор Елизондо, известен с превъплъщението си като управител на хотела в „Хубава жена“. Двамата определено правят запомнящи се образи на малкия екран, въпреки напредналата си възраст. А що се отнася до Джейн, 70-те определено й отиват. И почти не й личат.


Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.