Какъв развод?! Ник Джонас и Приянка Чопра станаха родители Преглеждания: 322

0
Оценете този post

Развод ли?! Ник Джонас и Приянка Чопра станаха родители чрез сурогатна майка

Световноизвестните звезди Приянка Чопра и Ник Джонас станаха родители. След дни на трескаво очакване да обявят новината за развода си, двамата съобщиха още по-сензационна новина. Която обиколи света за рекордно кратко време и гласи, че двойката са станали родители за първи път, чрез сурогатна майка.

Двамата не са споделяли досега нищо сензационно от личния си живот, но със сигурност споделиха най-добрите новини с обществеността.

„Много сме щастливи, че можем да ви съобщим, че станахме родители и имаме бебе благодарение на сурогатна майка. С цялото си уважение молим да уважите нашия личен живот в този специален момент, тъй като искаме да се фокусираме върху нашето семейство. Много ви благодарим“, се казва в изявлението на двойката.

Те не разкриха пола на новороденото си по време на анонса, но порталът „TMZ“ съобщи, че сурогатната майка е родила момиченце миналата събота.

Вълнуващото съобщение на двойка изненада феновете им, тъй като мина само седмица, след като Приянка проговори за желанието си за потомство в интервю за „Vanity Fair“.

„Децата са изключително свързани с нашите желания, когато става въпрос за бъдещето. С Божията милост, когато това стане, ще стане“, каза по този повод актрисата.

В същото време плъзнаха слухове, че двойката има проблеми именно в това отношение. И това е породило напрежение между тях. Не е тайна, че Приянка е с десет години по-голяма от съпруга си. И въпреки, че не изглежда Ник да има проблем с това, разликата във възрастта им определено беше повод за доста клюки в началото ва брака им.

Приянка и Ник се ожениха преди три години според традиционните обичаи в Индия, а няколко седмици преди да си разменят обети за вечна любов, актьорът-изпълнител каза:

Ник Джонас и Приянка Чопра станаха родители сн. Инстаграм
Ник Джонас и Приянка Чопра станаха родители сн. Инстаграм

„Това е нещо, което определено искам да се случи и се надявам да се случи. Но ще се случи, когато Бог реши и то в точния момент.“

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.