Прислужница на принц Андрю потресе с разкрития за него (Какво се случва зад стените на Уиндзор?) Преглеждания: 3913

Бивша прислужница съсипа принц Андрю сн. Дейли мейл
0
Оценете този post

Прислужница на принц Андрю с покъртителни разкрития за него

Бившата прислужница от Бъкингамския дворец Шарлот Бригс направи потресаващи разкрития за принц Андрю. И го нападна, че е „ужасен човек“. Дамата е служила години наред на короната, но напуска, когато й се налага да работи с принца. При това е прогонена именно от грубото му и обидно отношение към персонала. Нещо, което никой досега не е коментирал.

47-годишната г-жа Бригс заяви, че не съжалява, че е проговорила за „взискателните и цинични“ нецензурни изказвания на херцога, които според нея я карали да плаче.

Говорейки пред „MailOnline“ в родния си град Халифакс, западен Йоркшир, тя каза: „Не ме интересува какво чувства принц Андрю… Той е ужасен, гаден човек.“

Госпожа Бригс добавя: „Изминаха повече от 26 години и аз подписах споразумение за поверителност съгласно Закона за официалните тайни. Но съпругът ми и аз гледахме телевизионната програма през седмицата, когато бяха споменати неговите скандални изцепки от миналото. И мъжът ми каза, че моментът е много подходящ и аз да споделя за случилото се с мен.“

Майката на две деца каза, че е била жестоко критикувана в родния си град, след като разкритията й попаднаха в новините на първа страница.

„Изобщо не съжалявам. Бях много обидена от някои забележки срещу мен“.

Тя допълва, че въпреки арогантното отношение на херцога на Йорк към нея, никога не е била свидетел, нито е чула нещо за някакви негови връзки с непълнолетни. Или за насилие.

Принцът е изправен пред съдебен процес за насилие и подробностите за гневните му изблици вероятно ще му причинят допълнително неудобство, докато се подготвя да даде клетвени показания срещу обвиненията на Вирджиния Дюпре.

Тя го обвини в посегателство над нея, когато е била на 17 години, което той категорично отрича.

Бивша прислужница съсипа принц Андрю сн. Дейли мейл
Бивша прислужница съсипа принц Андрю сн. Дейли мейл

Г-жа Бригс добавя: „На мен не ми пука за принц Андрю след лошото му отношение към мен.“ Тя заяви, че е била „разплакана“ от нецензурните изказвания на Андрю и един път се сблъскала с гнева му заради малка дупка в завесите му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.