Десислава Радева изненада с вида си (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) Преглеждания: 952

0
Оценете този post

Тя бе заложила на синия цвят

Съпругата на президента на Република България Румен Радев – Десислава Радева изненада всички с начина, по който изглежда.

Припомняме, че днес Румен Радев влезе официално за втори път на „Дондуков“ 2.

Десислава Радева
Тя бе заложила на синия цвят

По този начин той става вторият държавен глава с втори мандат след Георги Първанов.
Докато в София се провеждаше официалната церемония по встъпването на Румен Радев в длъжност, родното му село Славяново бе сковано от страх. Причина за това станаха многото хора, попаднали под ударите на коварния коронавирус.

Десислава Радева

Десислава Радева се появи още преди започването на официалната част на церемонията. Тя успя да привлече всички погледи и несъмнено изненада с визията си.

Съпругата на петия президент на България – Десислава Радева, бе заложила на сако и пола в син цвят. Тоалета бе допълнен от слънчеви очила, черни кожени ръкавици и черни кожени ботуши. Прическата, на която президентшата бе заложила бе небрежен кок, който завършваше цялостната й визия.

Десислава Радева

Интересен факт обаче е, че облеклото й силно напомня на тоалета, с който бе в сряда. Припомняме, че тогава Радев положи клетва в Народното събрание (НС).
Тогава по време на речта му се разигра скандал и ГЕРБ напуснаха залата.

Десислава Радева

Румен Радев се появи малко преди 11 ч. днес на церемонията, която бе посветена на повторното му встъпване в длъжност като държавен глава, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.