Брендо се базира в Беларус Преглеждания: 511

0
Оценете този post
Евелин Банев-Брендо пак остана недосегаем за Темида

Кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо смени Украйна с друга бивша съветска република – Беларус – разкрива в. „Уикенд“, като се позовава на източници от столичния ъндърграунд. Именно там в момента е базиран гангстерът. Вестникът припомня, че на 6 септември 2021 г. Кокаиновия крал бе закопчан във вила край украинската столица Киев.

В съобщението на властите тогава се спомена за арестуван 55-годишен български гражданин, който е издирван за излежаване на присъди в България и Румъния, което отговаря на профила на Евелин Банев. Двете държави издирват от години Брендо с червена бюлетина на Интерпол заради влезли в сила присъди. Освен това Банев има на сметката си и 20 г. затвор в Италия по аферата „Кокаинови крале“ за трафик на дрога от Южна Америка към Европа.

При новата ситуация България, Румъния и Италия остават с пръст в уста, защото само 2 седмици по-късно гангстерът от световна величина излезе от килията, след като се оказа, че има украински парспорт и поради това не може да бъде екстрадиран в чужбина.

За да не се сблъска челно с мераците на Темида да го прати зад решетките, мафиотът от Тополовград сменил Украйна с Беларус. Според източник от ъндърграунда причината отново е в наличието на беларуски паспорт, което ще спъне нови мераци на българската прокуратура за екстрадиция.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.