Не е за вярване! Бившият на Мария Илиева заби… (ФОТО)

Така и не става ясно откога точно датират любовните им отношения
0

Така и не става ясно откога точно датират любовните им отношения

По всичко личи, че на хоризонта се очертава нова светска двойка. Става въпрос за бившата изгора на певицата Мария Илиева – Наско Колев.

Почитателите и на двамата не успяха да скрият огромната си изненада. Младият изпълнител Наско Колев очевидно си пада по по-възрастни от него жени, при това певици.

Мария Илиева
Така и не става ясно откога точно датират любовните им отношения

След преживяното любовното разочарование от Мария Илиева към днешна дата плейбоят от Варна се е прицелил към една от най-актуалните фолк звезди.

Мария Илиева

Талантливото момче, чиято музикална кариера бившата му се опита да срине със земята, има любовни отношения с фолк певицата. Става въпрос за певицата от лекия жанр – Лидия.
Девойката едно от откритията на певеца Галин. Неотдавна той заяви по неин адрес, че е най-доброто му попадение.

Мария Илиева

Така и не става ясно откога точно датират любовните отношения на Лидия и бившата изгора на Мария Илиева. Преди ден обаче Наско Колев пусна стори, в което показва как Лидия се опитва да кара сноуборд на заледената писта.

Мълвата в светските среди носи, че Наско Колев най-накрая се е прицелил към момиче около неговата възраст. Няма съмнение, че това ще бъде новата светска двойка, която ще разпалва любопитството на хората през следващите месеци, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.