Не е за вярване! Бившият на Мария Илиева заби… (ФОТО) Преглеждания: 287

Така и не става ясно откога точно датират любовните им отношения
0
Оценете този post

Така и не става ясно откога точно датират любовните им отношения

По всичко личи, че на хоризонта се очертава нова светска двойка. Става въпрос за бившата изгора на певицата Мария Илиева – Наско Колев.

Почитателите и на двамата не успяха да скрият огромната си изненада. Младият изпълнител Наско Колев очевидно си пада по по-възрастни от него жени, при това певици.

Мария Илиева
Така и не става ясно откога точно датират любовните им отношения

След преживяното любовното разочарование от Мария Илиева към днешна дата плейбоят от Варна се е прицелил към една от най-актуалните фолк звезди.

Мария Илиева

Талантливото момче, чиято музикална кариера бившата му се опита да срине със земята, има любовни отношения с фолк певицата. Става въпрос за певицата от лекия жанр – Лидия.
Девойката едно от откритията на певеца Галин. Неотдавна той заяви по неин адрес, че е най-доброто му попадение.

Мария Илиева

Така и не става ясно откога точно датират любовните отношения на Лидия и бившата изгора на Мария Илиева. Преди ден обаче Наско Колев пусна стори, в което показва как Лидия се опитва да кара сноуборд на заледената писта.

Мълвата в светските среди носи, че Наско Колев най-накрая се е прицелил към момиче около неговата възраст. Няма съмнение, че това ще бъде новата светска двойка, която ще разпалва любопитството на хората през следващите месеци, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.