Камелия направи разтърсващи разкрития за най-голямата драма в живота си Преглеждания: 343

0
Оценете този post

Камелия направи разтърсващи разкрития

Преди време в медиите тръгна слух, че Камелия е бременна. Поводът за това стана нейна снимка със заоблено коремче. Изпълнителката разкри дали наистина очаква дете. Тя не скри, че в действителност на снимката има заоблено коремче и сподели каква е причината за това.

Камелия заяви, че все пак работи вечер и се храни късно. Тя сподели, че понякога просто не е във форма и се подува. Така известната изпълнителка отговори на въпрос на „Уикенд“ дали очаква наследник. Тя дори разкри кога е направена въпросната снимка – след пътуване до Бургас за нейна изява.

Камелия добави, че на сцената са снимали коремчето й. Тя каза още, че за нейно огромно съжаление не е бременна. Певицата добави, че ако има какво да каже по въпроса, веднага ще го сподели.

Изпълнителката не скри, че е посещавала много клиники за репродуктивно здраве не само у нас, но и в чужбина. Тя добави, че е направила всичко възможно, за да сбъдне мечтата си да стане майка. Но моментът не е подходящ да говори по тази тема, защото е твърде лично.

Тя отговори и на въпрос дали би осиновила дете. Изпълнителката добави, че когато му дойде времето, ще помисли по-обстойно за това.

Камелия заяви категорично, че иска тя самата да роди детето си, но ако това не се случи нищо няма да й попречи да стане майка, пише Марица.бг, позовавайки се на „Уикенд“.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.