Принц Уилям попари мераците на Кейт за 4-то дете (Херцогинята няма против да роди още едно) Преглеждания: 11214

0
5/5 - (1 vote)

Херцогинята на Кеймбридж умили мрежата с бебе в ръце

Принц Уилям и Кейт Мидълтън онзи ден посетиха общинската болница Cliterow в Ланкашир. Кралската двойка проведе разговор с медиците, които работят на първа линия в борбата с коронавируса. Херцозите на Кеймбридж се запознаха и с младо семейство и тяхната новородена дъщеричка Анастасия.

Кейт поиска позволение от двойката за малко да погушка бебето. С което трогна присъстващите. Но постъпката й накара принца леко да се напрегне и той каза: „Не изкушавайте жена ми и не й давайте такива идеи”, пошегува се престолонаследникът с младите родители.

Уилям не ще и да чуе за 4-то дете

Те избухнаха в смях, но Кейт продължи да се захласва по сладкото момиченце, а херцогът добави: „Не можеш да я вземеш със себе си.”

Двамата са родители на 3 деца – Джордж, Шарлот и Луи. Те често са споделяли, че нямат намерение да имат друга рожба и да увеличат семейството си.

Спомнете си как през 2019 г по време на посещение в Ирландия херцогинята се захласна пак по новородено, чийто баща я попита: „Бебе номер 4?”, а тя отвърна: „Уилям би се притеснил много”, с което даде да се разбере, че съпруга й няма планове за още деца. Но е видно, че тя не би имала нищо против да стане отново майка, предават от cosmo.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.