На шеф Андре Токев му остават броени дни до влизането в затвора Преглеждания: 462

Той ще остане зад решетките за срок от 10 месеца
0
Оценете този post

Той ще остане зад решетките за срок от 10 месеца

За никого не е тайна, че известният кулинар шеф Андре Токев получи ефективна присъда.

Оказва се, че му остават броени дни, преди да влезе в затвора. Съгласно закона, ако съдът е одобрил споразумението му с Прокуратурата, документите по делото се събират и се изпращат на съответните институции.

шеф Андре Токев
Той ще остане зад решетките за срок от 10 месеца

Пред Нова тв защитникът на шеф Андре Токев поясни, че нямат намерение да обжалват присъединяването на още три месеца към наказанието. Припомняме, че те са от друга присъда на кулинаря.

„Андре Токев осъзнава вината си и ще поеме изцяло отговорността за действията си“, категоричен бе адвокатът на шеф Андре Токев, пише nova.bg.

Кулинарят е получил присъда от седем месеца лишаване от свобода. Към тях се прибавят и трите месеца от предишна присъда, което означава, че Токев ще прекара зад решетките 10 месеца.

Той получи присъдата заради това, че през ноември бе заловен да шофира автомобила си в нетрезво състояние.

Освен това кулинарят остава без книжка за период от година и половина. Наложена му бе и глоба в размер на 450 лв. в полза на държавата. Шеф готвачът трябва да заплати и разноските по делото срещу него, които възлизат на стойност 553 лв.

Припомняме, че тримесечната условна присъда, която се прибавя към сегашната му, отново е за шофиране в нетрезво състояние.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.