Гала изпадна в шок заради… Преглеждания: 735

Една от ко-водещите й не се появи
0
Оценете този post

Една от ко-водещите й не се появи

Тв водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала, изпадна в шок.

Причина за това стана неприятната изненада във вчерашния ефир. Оказа се, че ще се наложи ефирът да премине без един от ко-водещите й, а именно Ромина Андонова.

Истината е, че причината, поради която изкусителната миска не се появи в студиото, е доста притеснителна.

Гала
Една от ко-водещите й не се появи

Футболната съпруга е под карантина, но не заради себе си, а заради сина й Давид.
Той е дал положителна проба за коронавирус. Заради това се налага семейството да остане затворено у дома за определен период от време.

Всъщност на практика затворени у дома ще останат само ко-водещата на Гала – Ромина Андонова и синът й. Съпругът й – футболистът Дарко Тасевски в момента е на спортен лагер.

Несъмнено времето, в което ко-водещата на Гала ще си остане у дома ще й стигне да си пренареди къщата. Освен това тя ще има и възможността да отметне някои задачи, които в последните месеци е отлагала поради една или друга причина. И не на последно място разбира се – ще има възможността да се погрижи за децата си, пише show.blitz.bg

Припомняме, че по-късно днес ще стане ясно в кои области ще бъдат затегнати противоепидемичните мерки. От думите на главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, заболеваемостта в някои области е в пъти по-голяма.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.