Амал Клуни призна, че не спи в една спалня с Джордж (В опасност ли е бракът им –Подробности) Преглеждания: 798

0
Оценете този post

Актьорът хърка  и половинката му го изгони от общата спалня

Амал Клуни и холивудската знаменитост не делят едно легло, според изданието Suggest. Близки и приятели са много загрижени за техния брачен съюз и се страхуват да не се провалят интимните им отношения.

Пак според твърденията на Suggest семейната двойка стигнала до това решение заради силното хъркане на актьора. Освен това Джордж не спи спокойно, а непрекъснато се върти на сън. От него Амал не можела да си почине нощем.

Красавицата се уморила и поискала да отиде да спи в друга стая. Позовавайки се на вътрешни хора от близкия кръг на фамилията се съобщава, че холивудската звезда не може да заспи без да слуша подкасти на мобилния си телефон.

Двойката скоро бе забелязасна да отива на вечеря в компанията на Синди Крауфорд и Ранди Гербер
Снимка: Инстаграм

И понеже Амал е много чувствителна светлината както и звучите й действат изнервящо. Така, че единственото решение на проблема било да се разделят за през нощта.

Да припомним, че Амал и Джордж сключиха брак през 2014 г и сега са горди родители на близнаците Ела и Александър. Господин Клуни бе заклет ерген, но когато срещна красивата адвокатка с ливански корени, тя му взе ума и в момента двамата са една от най-харесваните двойки, предават от msn.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.