Хороскоп за 20 януари, четвъртък – от Везни до Риби Преглеждания: 574

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

За днешния ден може да се каже, че късметът ще бъде на ваша страна. Със сигурност ще може да поемете по-трудни задачи, защото концентрацията ви е на много високо ниво. Сделките и покупките, направени днес, ще се окажат успешни, а инвестициите ще донесат добра печалба. Денят обещава интересни запознанства и контакти вечерта.

СКОРПИОН

Бързо ще разберете как най-добре да действате и ще намерите начин да постигнете желания резултат. Не са изключени и успешни съвпадения, благодарение на които ще се решат важни за вас и близките ви проблеми. Средата на деня носи страхотни новини и малки, но много навременни парични приходи.

СТРЕЛЕЦ

Денят е по-скоро подходящ за важни разговори. Можете да обсъждате проблемите, без да се страхувате от спорове и разногласия, които могат да помрачават решаването им. Успявате да намерите правилните думи, да убедите онези, които се съмняват в правота ви. Ще откриете нови съюзници.

КОЗИРОГ

Не е най-ползотворният ден за вас, но за сметка на това ще бъде интересен. Ще имате възможност да развиете и използвате талантите си и да научите полезни неща. Добре е да внимавате с дребните детайли. Това, което сега изглежда като незначителен детайл, може по-късно да играе важна роля.

ВОДОЛЕЙ

Може да е трудно да останете спокойни сутринта, но пазете хладнокръвие. По това време ще реагирате на всичко, защото ще взимате всяко нещо присърце. Но постепенно ще се успокоите, настроението ви ще се подобрява и ще чувствате много по-уверени. Следобедът е чудесно време за среща с приятели.

РИБИ

Денят е по-скоро подходящ за обсъждане на важни въпроси. Споровете трудно могат да бъдат избегнати, но ще бъдат полезни по същество. Ще помогнат да се намери най-доброто решение. Възможно е да погледнете по различен начин на тези, с които не сте намирали общ език доскоро и дори да се сприятелите с тях.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.