Хороскоп за 20 януари, четвъртък – от Овен до Дева Преглеждания: 378

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Днес може да свършите нещо полезно и приятно. Ще можете да отметнете доста работа, дори и да не бързате особено. Ако имате нужда от помощ, може лесно да намерите, тъй като много хора ви подкрепят. Обсъждайте важни въпроси само с тези, които могат да помогнат за решаването им.

ТЕЛЕЦ

Ден в който настроението ви ще се променя по-често от обикновено и това понякога ще затруднява довеждането на нещата докрай. Някои от вас започват да се съмняват, че са направили правилния избор и дори мислят да се откажат от целите си. Хора, които ви познават добре, ще ви помогнат да вземете решение.

БЛИЗНАЦИ

Днес не трябва да се заемате със сложни задачи сутринта. По това време е трудно да се концентрирате и има риск да пропуснете нещо. През втората половина на деня ще бъдете по-концентрирани и спокойни. Това е време за интересните неща. Ще ги правите и в много приятна компания.

РАК

Днес ще може да направите повече от планираното, ако не губите времето си. Опитът, натрупан преди, ще се окаже полезен в повечето случаи. Денят е подходящ за някои домашни дела. Може да направите дребни ремонти, да изберете нови мебели или домакински уреди.

ЛЪВ

Очертава се ден на неочаквани успехи и приятни съвпадения. Още на сутринта ще стане ясно, че звездите са на ваша страна. Струва си да възползвате от това, за да се справите с някакъв сложен проблем или да приложите това, което сте замислили отдавна. Бъдете изключително предпазливи по отношение на финансите си.

ДЕВА

Благоприятен ден за общуване. Особено добре минават срещи с хора, с които не сте се виждали от дълго време. Със сигурност ще се появят общи планове за бизнес и почивка. Възможно е да ви направят добра оферта, но не бързайте да я приемате. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.