Лили Иванова не е на себе си след тази случка Преглеждания: 1022

Певицата изрази благодарността си към Пенчева
0
Оценете този post

Певицата изрази благодарността си към Пенчева

Примата на родната естрада Лили Иванова не е на себе си след това, което й се случи.

„Благодаря на Аня Пенчева за уважението към мен и моето творчество“, възкликна тя за една от иконите на родното ни кино и театър.

Лили Иванова
Певицата изрази благодарността си към Пенчева

Причината за признателността на Лили Иванова към нея е скорошно интервю на Аня Пенчева. В него което звездата от „Време разделно“ споделя, че за последно е плакала на концертите на певицата от края на 2021-а в София, пише „Монитор“.

„Излиза Лили – прекрасна статуетка и в същото време величествена. И цялата публика става на крака! Имах чувството, че е ще страшно невъзпитано, ако седна. Исках в поклон да стоя пред тази велика жена“, разказа за изживяването си тя в ефира на bTV.

На свой ред изпълнителката на култовата песен „Щурче“ й пожела здраве, щастие и успехи.

В интервюто Аня Пенчева коментира и случая с ваксинираните народни представители от „Възраждане“, които са срещу зелените сертификати.
„Основно качество, което трябва да имаш, за да си в политиката, е морал“. Това заяви актрисата и допълни, че и самата е имала предложения за кариера в политиката.

„Получавала съм предложение да бъда депутат, служебен министър на културата, културно аташе в чужбина и вицепрезидент. Толкова смешно е артистка да се кълне във вярност на партията!“, категорична е тя, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.