Ето какви са в действителност отношенията между Елизабет Втора и Меган Маркъл

По време на това събитие двете изглеждаха в добро настроение
0

По време на това събитие двете изглеждаха в добро настроение

Запознати разкриха какви са в действителност отношенията между Елизабет Втора и съпругата на принц Хари – Меган Маркъл.

За никого не е тайна, че откакто принц Хари и Меган Маркъл обявиха желанието си да напуснат Бъкингамския дворец изминаха две години.

Елизабет Втора
По време на това събитие двете изглеждаха в добро настроение

Към днешна дата експертите се връщат на първата и единствена поява на Меган, заедно с Елизабет Втора. Това се случи през юни 2018, когато Меган получи рядката чест да изкара един следобед с Нейно Величество в съвместно бизнес пътуване за откриването на моста Мърси Gateway Bridge.

По време на това събитие Елизабет Втора и Меган Маркъл изглеждаха в привидно добро настроение. И двете раздаваха усмивки на камерите и се смееха, докато разговарят помежду си.

Херцогинята е издала истинските си чувства с няколко движения на ръцете

Според експерт по жестомимичен език обаче в течение на деня херцогинята на Съсекс е направила няколко движения с ръцете, които са издали истинските й чувства към Нейно Величество.

„От хармоничните и много естествени усмивки на кралицата беше ясно, че тя се радва да види новосъздадената си „внучка“ наблизо по време на това пътуване. Въпреки че в началото Меган изглеждаше доста нервна, съпругът ѝ принц Хари не беше наблизо да го хване за ръка.

Следователно в жестовете на херцогинята се забелязват определени ритуали на предпазливост и самоуспокоение. Това предполага, че тя все още се страхува от кралицата“. Това разкри експертът Джуди Джеймс пред британското издание „The Mirror“.

Изглежда, че откакто принц Хари и Меган Маркъл се преместиха в Щатите, отношенията им с всички членове на кралското семейство са се влошили, пише bgonair.bg, позовавайки се на информация на tialoto.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.