Княгиня Калина отказва да живее във Врана Преглеждания: 50694

0
2.4/5 - (5 votes)

Княгиня Калина не желае да живее във Врана

Княгиня Калина реши да се върне в родината на баща си. Но отказа да се настани в двореца Врана. Вместо това тя се е сдобила със собствен дом у нас. Покупката на имота е била осъществена дни, преди княгинята да отпразнува 50-годишния си юбилей на 19 януари.

Заедно със съпруга си Китин Муньос и техния син Симеон-Хасан, тя празнува юбилея си в своя нов дом.

Калина е единствената дъщеря на цар Симеон Втори и единствената, която избра да живее в родината му.

Но категорично отказала да се възползва от всички екстри на живота в  двореца „Врана“. Княгинята сама изявила желание да има собствен дом в София.

Явор Кирилов, който е пиар на семейството, заяви, че  не става въпрос за апартамент, а за къща. Пред репортери на в. „Телеграф“ той отказа да уточни дали става въпрос за наем или покупка на имота, пише Марица.бг, позовавайки се на изданието.

Този уикенд Калина и Китин са се разходили до Бистрица за заснемането на официален портрет на княгинята по повод нейния юбилей. В снимките са участвали и прочутите народни певици, по-известни като Бистришките баби. Етнологът Нели Овнарска публикува в мрежата кадри от работния процес.

Тя сподели, че първоначално княгинята е настоявала да бъде само по риза и престилка и се наложило Овнарска да отстъпи от идеята за етнографската точност на носията. В проекта са участвали чуждестранни фотографи.

Поводът за снимките е поредица от филми за всички обекти на ЮНЕСКО у нас, който ще бъде заснет от съпруга на княгинята, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.