Андре Токев влиза в затвора (Още разкрития) Преглеждания: 1274

Андре Токев влиза в затвора за 7 месеца сн. YouTube
1
2/5 - (1 vote)

Андре Токев е сключил споразумение с Прокуратурата

Андре Токев, който през ноември бе хванат да шофира пиян и без джанти на колата си, влиза в затвора. Той е сключил споразумение с Прокуратурата, съобщават от Софийския районен съд. Така Токев получава 7 месеца ефективно наказание.

Той обаче има и 3-месечна условна присъда, постановена от варненския съд, отново за шофиране в нетрезво състояние. Тъй като повторното деяние се случило по времето на изпитателния му срок, към седемте месеца се прибавят и предишните три.

Шеф Токев обаче няма да бъде в затвора 10 месеца, а за по-малко, защото трябва да бъде приспаднато времето, което той прекара под домашен арест – повече от 2 месеца, считано от 11-ти ноември.

Андре Токев влиза в затвора за 7 месеца сн. YouTube
Андре Токев влиза в затвора за 7 месеца сн. YouTube

Освен това, готвачът остава и без книжка за година и половина. Наложена му е и глоба от 450 лв. в полза на държавата. Шеф готвачът ще трябва да плати и разноските по делото срещу него, които възлизат на 553 лв., пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. kamito казва

    За шофиране след употреба на алкохол, два пъти-затвор.Няма убити,ранени или инвалидизирани.Максим Стависки уби хора,инвалидизира момиче,и няма затвор.Двоен аршин,толерастки и европейски ценности,сър

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.